SetupSlovenčina
Úvod > SETUP - administračný panel > Presun domény pod iné setup konto

Presun domény pod iné setup konto

Upozornenie:  Pod iné alebo nové zákaznícke konto v Setupe si môžete presunúť iba doménu, ktorá nesmeruje na žiadny hosting. V prípade, ak doména smeruje na hosting, potom je možné požiadavku na presun domény adresovať na podporu mailom (webhouse@webhouse.sk) alebo formulárom zo Setupu.


Doménu je možné presunúť pod iné setup konto po prihlásení na https://setup.sk v hornom menu Domény - Detail domény - následne v rozbalenom menu zvoliť doménu a následne v časti Presun do iného účtu kliknúť na žlté tlačítko Presunúť.

Potom sa zobrazí okno s voľbou presunu, v ktorom je možné zvoliť

  • Presunúť do nového účtu - doména bude presunutá pod novo vytvorené setup konto, ktoré bude vytvorené s údajmi pôvodného konta,
  • Presunúť do účtu ID  - doména bude presunutá pod zadané konto

 

 

Po potvrdení tlačítka presunúť sa zobrazí okno, v ktorom je informácia o inicializácii presunu a taktiež aj o tom, že pre dokončenie presunu je nutné aby sa nový užívateľ prihlásil do svojho konta a presun domény potvrdil.

 

 

Nový užívateľ môže presun potvrdiť alebo aj zamietnuť po prihlásení do svojho konta v menu DOMÉNY v časti zoznam domén.  

 

Presun domény do setup účtu nového užívateľa bude dokončený až po odsúhlasení žiadosti novým užívateľom. Dovtedy zostáva doména stále evidovaná pod pôvodným setup účtom.