SetupSlovenčina
Úvod > Platby a fakturácia > Akými spôsobmi môžete platiť

Akými spôsobmi môžete platiť

Online platba kartou

Akceptujeme medzinárodné platobné karty VISA, MasterCard, Maestro alebo DinersClub. Rýchly a pohodlný spôsob platby. Uskutočňuje sa po prihlásení do Setupu na bezpečnom platobnom portáli. Údaje o karte nie sú prístupné nám ani tretím osobám (okrem banky).

 

Online platba z vašej banky

Aj vďaka TrustPay nám v Setupe môžete zaplatiť priamo online cez internetbanking vašej banky, ak ste klientom jednej z týchto bánk: Tatra Banka, Slovenská sporiteľňa, VÚB banka, ČSOB, UniCredit Bank, Volksbank, OTP banka, Poštová banka, Prima banka, mBank, ZUNO.

 

Online platba cez PayPal

Podporujeme celosvetovo známe a rozšírené bezpečné platobné rozhranie PayPal.

 

Bankový prevod

Platba klasickým bankovým prevodom z účtu na účet. Pri úhrade z iných bánk trvá bankový prevod 1-2 dni, v rámci banky je prevod spravidla okamžitý.

 

Hotovosť

Úhrada v hotovosti nie je možná, hotovostné platby neprijímame. Ak nás navštívite v sídle našej spoločnosti za účelom úhrady faktúry, budeme nútení vás nasmerovať do pobočky niektorej z našich bánk (Slovenská sporiteľňa, VÚB banka, Tatra banka), kde nám peniaze môžete vložiť na účet. Sídlime v centre mesta, pobočka každej z uvedených bánk sa nachádza menej ako 100 metrov od našej budovy.

 

Poštový poukaz

Upozorňujeme, že Slovenská pošta spracúva platby 5-7 dní. Tento spôsob najmä pri platbe domén nie je najvhodnejší. Je totiž nevyhnutné dodržať lehotu splatnosti, aby doména nebola zrušená. Platbu realizujte s dostatočným predstihom pred dátumom splatnosti, vtedy nebudú ani v takomto prípade žiadne problémy.