SetupSlovenčina
Úvod > Platby a fakturácia > Kreditný systém platieb - zjednodušte si život

Kreditný systém platieb - zjednodušte si život

Ak ste naším zákazníkom, môžete okrem širokého spektra online platieb (kreditné karty, PayPal, TatraPay, SporoPay, ePlatby VUB, atď.) využívať aj kreditný systém platieb. Odporúčame ho najmä ak u nás využívate viacero služieb a častejšie dostávate zálohové faktúry.

Princípom fungovania kreditného systému je uloženie kreditu, ktorý sa neskôr použije na platby za vystavené zálohové faktúry. Je ním možné uhrádzať všetky služby - registrácie domén, hosting, virtuálne a dedikované servery, ako aj doplnkové produkty a ostatné poplatky.
 
V Setupe, menu € Financie , v záložke Kredit, máte možnosť vložiť si na svoj účet ľubovoľnú čiastku, minimálne však 30 €.
 
 
Po prijatí platby je kreditný účet navýšený o požadovanú sumu. Pohyby kreditu si môžete pozrieť kedykoľvek v Setupe. Ak máte na svojom účte vložený nejaký kredit, môžete svoje služby (domény, hosting) predlžovať z tohto predplateného kreditu automaticky. Stačí si v menu Domény, resp. Hosting, zapnúť automatické predlžovanie u tých služieb, ktoré takto chcete predlžovať. Potom sa vám nestane, že prehliadnete faktúru a vaša doména či hosting prestanú kvôli tomu fungovať.